CYTAT(ajronman @ Apr 2 2009, 21:49 PM)

mnie bardziej kreca te "dzwonki" na calej dlugosci
Tez sa fajne, przyjemnie brzmia.
CYTAT(szpara @ Apr 2 2009, 22:27 PM)

A co do my... to od jakiegoś dłuższego czasu mam fajny remix na bicie stony, dla mnie lepszy niż oryginał.
Remix dobry, ale te szczekania sa tak denerwujace, ze utwor staje sie dla mnie asluchalny. Stona jest zaje#istym producentem, ale zupelnie nie wiem po co te szczekania, co to k ma byc ?

Dlatego bit Donatana podoba mi sie bardziej. Zreszta jest sporo fajnych remixow tego kawalka.
CYTAT(ajronman @ Apr 3 2009, 00:02 AM)

a tak a propos ciezszych bitow to jak sie nie obrazicie polece wam crunk that w wykonaniu travisa barkera dla mnie mega kozak... tylko kiedys mialem wersja z super jakoscia, wazyla 12 mb, ale stracilem wszystkie dane i nie moge znalesc od nowa, ma ktos moze?
Zgadzam sie Travis jest kozakiem jakich malo, odpowiednio traktuje te bebny. Zawsze fajne remixy robi.
CYTAT(ajronman @ Apr 3 2009, 00:02 AM)

czekam z niecierpliwoscia na album weeziego, ciekawe jak to wyjdzie... jego "spiew" mnie irytuje, mam nadzieje, ze to beda zwykle nawijki pod mocne brzmienie
Raczej bedzie spiew, album ma byc rockowy, a to raczej zobowiazuje do spiewu. Ja zdecydowanie nie czekam i nie ekscytuje sie Waynem, w ogole go nie lubie i nie rozumiem fascynacji nim, ale co kto woli...